Despre noi

Vet Pulse reprezinta un concept nou pe piata cabinetelor veterinare, venind in intampinarea clientilor cu servicii de calitate, echipamente performante, personal calificat si dragoste pentru animale, situate in sectorul 2 al Capitalei, in apropierea intersectiei Sos. Mihai Bravu cu Bd. Ferdinand I.
Pentru a te angrena intr-un astfel de proiect, este necesar sa intelegi si sa iubesti animalele, sa fii responsabil, rabdator, meticulous si prietenos, asa cum sunt cei care formeaza echipa Vet Pulse.
Animalul de companie face parte din familie! Il iubim pentru ca la randul sau sa ne iubeasca, il rasfatam pentru ca ne rasfata si il ingrijim pentru ca … nu o poate face intotdeauna de unul singur.
Iar, cand decidem sa-l ducem la medic, cautam un cabinet in care patrupedul preferat sa se simta cat mai in largul lui.
Trebuie sa recunoastem ca noi, proprietarii iubitori de animale, suntem la fel de exigenti in alegerea unui cabinet, ca si in cazul in care am alege pentru noi insine!
Va invitam in cabinetul nostru sa va convingeti de afirmatiile noastre. Serviciile pe care le oferim sunt cele uzuale intr-un cabinet pentru animale de companie, diferenta constand in calitate. Calitatea este, de altfel, cuvantul de ordine la Vet Pulse si se regaseste in tehnica de ingrjire, in produsele utilizate si in felul in care ne tratam clientii, cu respect si atentie sporita, asa cum merita.